Videoproducties

De aandacht pakken in de onlinemarketingwereld? Online-video’s zetten aan tot interactie en zichtbaarheid, zijn spraakmakend en vergroten het bereik en de awareness van je bedrijf. Daar heb je iets unieks voor nodig. Samen met jou bedenken wij ideeën, concepten en vertalen we dit vervolgens door naar hoogwaardige videoproducties door middel van een geweldige camera en een haarscherpe drone. Ik help je graag met preproductie, productie en postproductie. Wat houdt dat precies in? 

Preproductie:
Het conceptualiseren van de video, een script/verhaallijn bedenken, het creëren van een planning, 

Productie:
De ideeën tot werkelijkheid brengen. Het maken van de opnames. 

Postproductie:
Het monteren van de video. Het beeld en geluid in een strakke, logische en mooie volgorde editen. Bij het editen werk ik samen met een team van editors.  Zij hebben veel ervaring met monteren, een concept opvolgen, creatief editen, color grading, sound design en special effects.

Bij het produceren en monteren van deze video’s beschik ik over de volgende producten en diensten: 


Apparatuur huren?
Naast het gebruik maken van mijn diensten, is het ook mogelijk om mijn professionele apparatuur zelf te huren! Zo stel ik mijn camera en/of drone beschikbaar ter huur. Dit is kan voor 1 t/m 3 dagen. Neem hieronder een kijkje naar wat er te huur is. Onderaan de pagina vind je de specificaties van de apparatuur

Apparatuur te huur:

Sony A7S III + 24-70mm f/2.8 lens + statief + oplader
1 dag: €45,-
2 dagen: €75,-
3 dagen: €90,-

DJI Mini 3 Pro + Smart Controller + fly more kit
1 dag: €50,-
2 dagen: €85,-
3 dagen: €110,-

Specificaties:
Sony A7S III + 24-70mm f/2.8 specificaties:
 • 12.1 megapixel fullframe back-illuminated Exmor R sensor
 • 5.5-stops In Body Image Stabilisation
 • 4K-video met 120fps in 10-bit 4:2:2
 • Meer dan 15-stops dynamisch bereik
 • Hybride autofocus met 759 fase-detectie AF-punten
 • 2 CFexpress Type-A en SD UHS-II compatibel geheugenkaartsleuven
 • ISO-bereik uitbreidbaar tot 40 – 409.600
 • Nieuwe XAVC-HS en XAVC-S-I codecs
 • Een splinternieuwe 12.1 megapixel fullframe back-illumated Exmor R-sensor gecombineerd met de krachtige Bionz XR beeldprocessor staan garant voor uitstekende prestaties en een uitmuntende beeldkwaliteit.
DJI Mini 3 Pro + Smart Controller specificities:
 • De Smart Controller heeft een ingebouwd scherm, waardoor je geen smartphone nodig hebt om te vliegen. 
 • De DJI Mini 3 Pro + Smart Controller is een geavanceerde drone in een compact jasje waar je geen drone cursus voor nodig hebt. De meegeleverde Smart Controller heeft een ingebouwd scherm, waardoor je geen smartphone nodig hebt om te vliegen. 
 • Je filmt met de Mini 3 Pro in 4K resolutie met 60 frames per seconde, waardoor je scherpe en vloeiende videobeelden opneemt. De 1/1.3″ CMOS sensor zorgt voor minder ruis en een hoger dynamisch bereik. Hierdoor is filmen in HDR mogelijk en leg je meer details vast in je video’s en foto’s
 • In de DJI Fly App stel je verschillende opnamemodi in, zoals de True Vertical Shooting modus. In deze modus draait de gimbal 90 graden, zodat je zonder kwaliteitsverlies verticale opnamen maakt die geschikt zijn om te delen via Instagram of Tiktok.
 • Onder gunstige omstandigheden is de maximale vliegtijd 34 minuten. Harde wind en een lage buitentemperatuur hebben een negatieve invloed op de batterijduur. Deze drone is uitgerust met obstakeldetectie aan de boven-, onder- en zijkant, waardoor hij botsingen voorkomt.

Contact:

Wil je gebruik maken van de videoproducties, heb je interesse gekregen of toch nog een vraag? Ik ben altijd beschikbaar voor verdere toelichting en/of informatie. Neem gerust contact met mij op!