Data & Analytics

Als jouw persoonlijke analytics expert, ben ik hier om je te helpen met alle analytics, niet alleen Google Analytics maar ook andere platforms zoals Adobe Analytics. Met mijn uitgebreide ervaring in analytics kan ik je diepgaande inzichten bieden in het gedrag van je websitebezoekers, zodat je betere beslissingen kunt nemen voor je bedrijf.

Google Analytics 4 (GA4)
Met de nieuwste versie, Google Analytics 4 (GA4), kan ik je helpen om nog diepgaandere inzichten te krijgen. Een van de grootste voordelen van GA4 is dat het is gebouwd met een focus op het volgen van complete gebruikersreizen over meerdere apparaten. Dit geeft ons een veel completer beeld van hoe gebruikers met jouw website omgaan. En natuurlijk, als het gaat om privacy, neemt GA4 dit zeer serieus.

Overige Tools en Platforms
Naast Google en Adobe Analytics, ben ik ook bedreven in het werken met Tag Manager en tools zoals Lookerstudio en Tableau voor het maken van dashboards. Deze tools bieden aanvullende mogelijkheden om je gegevens te visualiseren en te analyseren, waardoor je nog meer inzicht krijgt in je websiteverkeer.

Mijn Ervaring
Ik heb het voorrecht gehad om te werken voor gerenommeerde merken zoals Ansell, ASML en Montblanc. Door samen te werken met dergelijke merken, heb ik een diepgaand inzicht gekregen in wat werkt en wat niet in verschillende industrie├źn.

Dus, als je je afvraagt hoe je al die ingewikkelde analytics kunt ontcijferen, of als je gewoon geen zin hebt om je te verdiepen in de wereld van analytics, dan sta ik klaar om je te helpen! Bij Piet-R Digital Marketing hebben we de kennis en ervaring om je te helpen de geheimen van je websiteverkeer te ontrafelen. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met me op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!